fo006440: Mijnwerkersstaking 1959 - Keystone
"Zwart-witfoto van een opschrift op een muur n.a.v. de mijnwerkersstaking. in de Borinage, 19 februari 1959. Opschrift: Pas de fermetures Reagissons tous."