Fusiecongres van 28 en 29 april 1945 in de voordrachtzaal van het Volkshuis, te Brussel : verslag betreffende de statuten van het Algemeen Vakverbond van België - Dejace, Théo (Brussel: ABVV, 1945)
"door Theo Dejace"