fo010873: Jubilarissen Algemene Centrale - Aerts-Dubois, V. (1931)
"Zwart-witfoto van de jubilarissen van de Algemene Centrale (Wilrijk ?), 1931. Groepsfoto met o.a. Wolters. Onderschrift: De Algemeene Centrale aan haar Jubilarissen 1906 - 1931. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"