Textiel te Ronse 1800-1940 : een menselijk mirakel - Heyse, Marleen; Gadeyne, Guido; Derudder, Victor ([S.l.]: Mandala, 1984)
"Catalogus n.a.v. de tentoonstelling van 6 april tot 20 mei 1984 in het Rijksarchief en het Stedelijk Museum van Ronse"