fo004048: Overhandiging van diploma's aan verdienstelijke CMB-leden - journal L'Action, F.M.S.
"Zwart-witfoto van de overhandiging van diploma's aan verdienstelijke CMB-leden in Châtelet, 30 maart 1952. Opschrift op spandoeken: Honneur aux jubilaires - Honneur au syndicalisme - gloire au travail. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"