aft006750: Jongsocialisten Oud-Turnhout organiseren kermisbal met dj "Otto" - Jongsocialisten-afdeling Oud-Turnhout; Gijs, F.
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Jongsocialisten (JS) Oud-Turnhout voor een bal. Tekst: JONGSOCIALISTEN OUD-TURNHOUT organiseren op zaterdag 30 september KERMISBAL met DJ OTTO zaal De Prijsvlucht Oud-Turnhout. Ver. Uitg.: F. Gijs - K. Fabiolalaan 14 - 2360 Oud-Turnhout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"