fo003634: Herdenking Joris Van Severen - De Clercq, Paul
"Zwart-witfoto van de herdenkingsviering van Joris Van Severen in Gent, 21 mei 1942. Op de achtergrond een affiche met opschrift: Gij leeft in ons! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"