fo004935: Victor De Bruyne bij de inhuldiging van een nieuwe straat - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van burgermeester Victor De Bruyne die het lint doorknipt naar aanleiding van de inhuldiging van een nieuwe straat in Hoboken, 2 december 1951. Opschrift achteraan: Inhuldiging nieuwe straat. Burg De Bruyne knipt het lint van de Leo Bosschaertlaan. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"