vl001297: Retrait des Troupes Sovietigues

(untitled)
"Spandoek in witte platic met daarop rode letters, aan de randen een zwarte kader. Tekst: Retrait des Troupes Sovietigues. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"