hb000095: Leo N. Tolstoi, Der Herr und sein Knecht, blok nr. 10/14 - Masereel, Frans (1930)
"Houtblok nr. 10 uit een reeks van 14, getiteld Der Herr und sein Knecht. Zie ook: hs000095 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"