pk001506: Der Gauner von Portier gab mir diesen falschen Schein - Tombrock, Hans (1930)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een mannetje, getekend op een vals bankbiljet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"