fo017013: Boelwerf - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-wit foto van twee arbeiders die op grote hoogte de stalen kabels van een torenkraan met een borstel invetten. Scheepswerf Boel, Temse. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"