21e Syndikaal Kongres gehouden op 15, 16 en 17 juni 1922 in het Volkshuis te Brussel : stenografisch verslag - Mertens, Corneel (Brussel: Syndikale Kommissie van België, 1922)
"Voorwoord: Corn. Mertens Fonds Perrone"