te002519: Mobutu - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1992. Tekening van Mobutu die tevergeefs een toorts wil laten branden...Hij kijkt ontzet omdat het niet lukt... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"