fo000660: Werkstaking Beernaerts - Van der Sypt, Cyrille (1907)
"Zwart-witfoto van de kinderen van de stakers tijdens de staking bij Beernaerts. Wetteren: 1907. Opschrift: Laat de kinders tot ons komen. De onschuldige kinders der hongerende werkstakers van Wetteren gefotographieerd voor het prachtige kasteel van hunnen millioenenrijke uitbuiter Beernaerts. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"