fo026028: Betoging metaalarbeiders 1979 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van betogers met in de hand een bord met opschrift: Metallurgie Hoboken - Overpelt Broodrooft Hugo Ruysseveldt Antwerpen 1979. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"