Streetlife. Een straat met een zekere reputatie [Zeedijk, Amsterdam] - Sanders, Stephan (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Stephan Sanders Fonds Suzan Daniel (FSD)"