Nederlandsch liederenboek : 1. Vaderlandsche en plaatselijke liederen [Bladmuziek] - Van Duyse, Florimond (Gent: Van Rysselberghe en Rombaut; Rombout, 1928)
"Uitgegeven door het Willems-Fonds onder toezicht van Fl. Van Duyse Deze bundel bevat volgende liederen :Wilhelmus van Nassouwen (Oude wijs)Helpt nu u zelfStrijdzang der geuzenWilhelmus van Nassouwen (Nieuwe wijs)Vive, vive le GeusSlaet op den trommele van dirre-domdyyneHoe groot, o HeerMaximiljanus de BossuO Nederland let op u saeckHet standbeeld van AlvaNederlandsch volksliedTransvaalsch volksliedIn TransvaalVolkslied van den Oranje-VrijstaatEen triomfantelijk lied van de ZilvervlootAl is ons landje nog zoo kleinEen liedje van Koppelstok den veermanIn oorlog en vreeWij leven vrijVlaggeliedDe Vlaamsche LeeuwArteveldeliedMijn taalVlaanderenBeiaardliedLied der klokke RoelandtHet lied van het Willems-FondsMijn moedertaalHet KaerelsliedKerlingalandVlaanderen boven alOns vaderlandMijn Vlaanderen heb ik hartelijk lief't Ros BeiaardReuzeliedIeper, O IeperVan den slag van Bergen-op-ZoomHet beleg van Bergen-op-ZoomHet beleg van OostendeGentHet liedeken van BruggeHasseltsch mieliedekenLied van Limburg"