te004008: Veritas zendt kinder-anekdoten - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1937/09/26))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een oudere dame in stoel met kind. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 26 september 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"