vl000357: Socialistische Vrouwengroep
"Vlag van de Socialistische Vrouwengroep van Willebroek, 1921. Centraal op een rood veld: een zwevende Marianne met lange haren, een frygische muts en een groen kort gewaad, houdt een banderol met de naam van de organisatie vast. Alternerend rode en witte franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"