af004570: Camille Huysmans - Wilda; BSP
"Affiche uitgegeven in 1965 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: Camille Huysmans. Tekst: Vrij van zegel. Wetgevende verkiezingen 1965. Drukk. Wilda - Baron Leroystr. 28 Deurne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"