fo002351: Ingang van het domein van de Mutualiteit in Tribomont - Tholle, Ern.
"Zwart-witfoto van de ingang van het domein van het Nationaal Verbond der Federaties van Socialistische Mutualiteiten van België in Tribomont. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"