pk000499: La Maison du Peuple, exposition de Liège, 1930 - Protin, R.; Vuidar, F. (1930)
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend het Maison du Peuple op de Wereldtentoonstelling van Luik, 1930, n.a.v. het 100-jarig bestaan van de onafhankelijkheid van België. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"