af017694: Derde Wereldfeesten - Hand in Hand (1992)
"Affiche uitgegeven in 1992 door Hand in Hand voor een festival in Hemiksem. Tekst: HAND IN HAND Derde Wereldfeesten PROGRAMMA • ZATERDAG 13 JUNI 1992, 15U00 • POPPENKAST voor 6-12 jarigen “Inti en Waskar” Chirolokalen Heiligstraat, inkom: 50 fr. • ZATERDAG 13 JUNI 1992, 20U30 • FILMAVOND “Julia’s geheim” Muziekacademie Hemiksem, inkom: 100 fr. • ZONDAG 14 JUNI 1992, 11U00 • APERITIEFCONCERT “Swinging Floyd” Muziekacademie Hemiksem, inkom: 100 fr. • ZONDAG 14 JUNI 1992, 14U00 – 19U00 • OPENDEURDAG WERELDWINKEL AKOSHEM Lindelei 41, Hemiksem Zonovergoten terras, W.W.-Punch, Alternatieve verkoopstands, Een natje en een droogje, Kinderschmink, Strijdkoor, Gezellige sfeer. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"