Verslag van het 44e Nationaal Congres : 24-25 april 1981 [in het vakantiecentrum "Zeezicht" te Mariakerke-Oostende] - Monserez, Jan (Gent: TACB, 1981)
"Textielarbeiderscentrale van België ; Jan Monserez"