543.623: Dossier betreffende het federaal congres voor de provincieraadsverkiezingen op 11 oktober 2000 - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"