fo030911: Dagelijks leven in Vlaanderen; Arbeid, textiel - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een textielarbeidster aan het werk aan de textielmachine. Gent, UCO. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"