fo007688: Opening kaderschool Ronse (1966)
"Zwart-witfoto van de opening van de kaderschool ABVV in Ronse, 1966 met spreker G. Gogne. Opschrift achteraan: Kd. G. Gogne opent de kaderschool 1966/67. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"