Revolte und Revolution in Entwicklungsländern - Harbe, Richard; von Renesse, Ernst-Albrecht (Bielefeld: Bertelsmann Universitätsverlag, 1969)
"Dit werk is de neerslag van bijdragen tijdens een seminarie gehouden in 1968"