te001756: Gewijzigde wereldbol - Vanden Driesche, Philippe
"Tekening van Péve. Péve is de artiestennaam van Philippe Vanden Driesche, geboren in Zaïre, Belgisch Kongo in 1950. Hij werkte vooral voor de pers en publiceerde cartoons in tijdschriften en kranten. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van 7 april 1977 bij een artikel over de politieke partijen en de Derde Wereld. Tekening van een man die bepaalde delen van een wereldbol aan het doorkruisen is. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"