003.00681: Omzendbrieven, uitnodigingen, verslagen, nota en pamflet betreffende de relatie leiding-leden van de vakbeweging, de organisatie van de plaatselijke afdeling, nationale werkstaking en besprekingen van het Nationaal Paritair Comité metaalbouw - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Level of description: Item; Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"