af016210: Rinoceros - Multatuliteater; Soen, Mark
"Affiche uitgegeven in 2002 door Multatuliteater Gent voor de toneelvoorstelling Rinoceros. Tekst: RINOCEROS. IONESCO. REGIE: PHILIPPE LEPEZ. DE NIEUWE ZAAL - Kleine Kerkstraat 2 9050 Gent (Ledeberg). Do 12, Vr 13, Za 14 en Do 19, Vr 20, Za 21 DECEMBER 2002 om 20u. INKOM: 8 EUR - VVK: 7 EUR - 09 222 83 68 - mark.soen@pandora.be - www.multatuliteater. be. MULTATULITEATER met dank aan BVBA KAVAN. V.u.: Mark Soen - Lostraat 7 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"