fo010356: Hulde aan Alfred Clappaert
"Zwart-witfoto van de hulde aan Alfred Clappaert in Lokeren op 25 november 1953, met v.l.n.r. Van de Voorde, Julien Hoste, 5de van links Cesar Bracke, Alfred Clappaert, zoon Etienne, Mevr. Clappaert en Prosper Van Cothem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"