te000322: Appartement à louer - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van een man die een poesje in de hand houdt. Voor hem staat een vrouw met baby in de armen en een jongen naast haar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"