fo000711: Personeel Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit
"Zwart-witfoto van Aimé Bogaerts aan zijn bureau, redactie van het dagblad Vooruit van de coöperatie SM Vooruit. Gent, Garenmarkt. circa 1890. links: Aimé Bogaerts. Opschrift: Van 1884 tot 1901. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"