598.235: Nota van Michel Tommelein "Note pour le Cde Henri de Man" betreffende inbeslagname en beheer van Maison du Peuple te Brussel in juni 1940 (o.a. overhandiging van de vlaggen) en nota van Grauls aan Tommelein - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.7.6: Tweede Wereldoorlog (1940-1944); Level of description: File"