fo025523: Hedde gij dad'al g'had 't miljoen?
"Collection: Foto's van een tafereel; Zwart-witfoto welke een scéne uit Hedde gij dad'al g'had 't miljoen? toont, een toneelstuk uit 1953. De afbeelding lijkt het slot van een van de balletten weer te geven. Series: Foto's van een tafereel; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"