Liedjes en andere verzen [Bladmuziek] - Moyson, Emiel (Gent: Volksdrukkerij, 1909)
"Deze brochure bevat volgende liederen :De Lier des GrijsaardsHet Jonge GentVerschijningDe Zang des laatsten DichtersTieste's beklag (gentsch Volksliedje)WanhoopAan mijne Noord-Nederlandsche BroedersWat Baas Kimpe vraagtCotonne du CongresDenkt gij daar wel aan?Ten Strijde!Brood!Het Stemrecht voor elkeenHulde aan den BroederkringSous l'Arbre de la Liberté!Katholiek en LiberaalGemijmerVredeliedWerkmansliedPierlala en FunckHuwellijksverzuchtingMijn MenonkelGeen' loting, geene bloedwet meer!Hoog Vliegen!Kinderspel en geenMijnheer De VrièreSchoenmakerszangAan eenen vroegeren VriendFinis FlandriaVleeschouwers grafAan mijne Moeder"