pk001906: 't Is voor de bakker. de industrialisatie van de brood- en banketbakkerij - MIAT; Goff (1925)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het broodbakken in vroeger dagen : het interieur van de bakkerij Vander Heyden met stoomoven te Merelbeke. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"