fo001582: Nationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis
"Zwart-witfoto van Camille Huysmans in gesprek met enkele gasten tijdens de opening van het Nationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis: Brussel, Regentlaan 23, zetel van La Prévoyance Sociale: 18 februari 1939. Camille Huysmans (rechts). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"