kal000316: Vereeniging tot behoud van Natuur- en stedenschoon kalender 1923
"Bladkalender uitgegeven door Vereeniging tot behoud van Natuur- en stedenschoon voor het jaar 1923 met afbeelding van het Hof van Lierde in de Prinsstraat te Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"