Van openbare onderstand naar maatschappelijke bijstand : de problematiek van de Commissies van Openbare Onderstand en hun betekenis in de provincie Antwerpen - Kinsbergen, Andries (Antwerpen: Provincie Antwerpen, 1973)
"rede uitgesproken door A. Kinsbergen"