Gast-vrij Belgie... : vluchtelingenonthaal in de praktijk : een verslag van het Overlegcentrum voor Integratie van Vluchtelingen OCIV aan de Koning Boudewijnstichting - Ravijts, Fons (Brussel: Koning Boudewijnstichting; Overlegcentrum voor Integratie van Vluchtelingen, 1993)
"Fons Ravijts"