fo002463: Koningskwestie - Actualit
"Zwart-witfoto van een betoging aan het station van Charleroi n.a.v. de Koningskwestie, 12 juli 1950. Er wordt een spandoek gedragen met opschrift: Leopold III roi dechu, sans credit à l'extérieur ni à l'intérieur. Opschrift achteraan: Contre le retour du roi, grève & manifestation dans le pays de Charleroi. Concentration du cortège devant la Gare. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"