af009914: Gay Hot Dance - Druk in de Weer; Het Gehoor (1995)
"Affiche uitgegeven (na 1995) door Het Gehoor (Gent) met als trefwoord holebi.Tekening van het logo van Het Gehoor, een vierkant gestileerd gezicht waarvan 1 oog een driehoek is.Tekst: 21 NOV GAY HOT DANCE HET GEHOOR GENTSE HOMO- EN LESBIENNEGROEP balzaal vooruit Druk in de Weer Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"