af016609: Social Profit. Voor een volwaardig akkoord voor de Vlaamse Social Profitsectoren! Nationale betoging Brussel 29 maart 2011 - BBTK-Antwerpen
"Affiche uitgegeven in 2011 door de Bond van Bedienden, Technici en Kaderleden (BBTK) Antwerpen voor een nationale betoging voor een volwaardig akkoord voor de Vlaamse socialprofitsectoren. Afbeelding: een paar versleten laarzen. Tekst: Social Profit. Voor een volwaardig akkoord voor de Vlaamse Social Profitsectoren! Voor een degelijke koopkrachtverbetering, meer jobs, werkbaar werk en leefbaar leven, vorming & opleiding, een welzijnssector in functie van de mensen. Nu hebben we zo goed als niets in 2012, 2013, 2014 noch in 2015. Daarom eisen wij van de Vlaamse regering dat ze met onze eisen rekening houdt. Nationale betoging Brussel 29 maart 2011. Breng versleten schoenen mee! Onder het motto: Sta eens een dag in onze schoenen, dan zal je weten wat ons werk betekent. Voor meer en concrete informatie, contacteer je delegees (sic). Spreek af met je collega's. Actie-aanzeg in heel de sector maakt deelname mogelijk voor iedereen. BBTK ABVV. V.u. BBTK, Jan Martens en Kristien Merckx, Van Arteveldestraat 9-11, 2060 Antwerpen. Telnr: 03/220 69 00. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"