Verslagen voorgelegd aan het Vakcongres der arbeiders uit de glas- en keramiekbedrijven, Blankenberge, 6-7 juni 1953 (Brussel: AC, 1953)
"Algemene Centrale der Bouw-, Hout-, en Gemengde Vakken van België"