af010423: Lesbo/homofuif - Roze Aktiefront; Brys, Yvan (1999)
"Affiche uitgegeven in 1999 door het Roze Aktiefront (RAF) voor een fuif. Afbeelding: zwart-witfoto van een lesbisch koppel die mekaar omhelzen. Tekst: LESBO/HOMOFUIF. Georganiseerd door het Roze Aktie Front. ZAT. 13 Feb. 1999. ZAAL JACOB Sudermanstraat 5 Antwerpen centrum. Trams 2, 3, 10, 11 & 15 (Halte: Groenplaats of Melkmarkt). Homepage http://bewoner.dma.be/RAFRONT. Ver. uitg.: Yvan Brys, Congresstraat 41, 2060 Antwerpen. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"