fo014921: ABVV, Textiel, Kleding en Diamant
"Kleurfoto van een solidariteitsactie van het ABVV textiel, kleding en diamant met de werknemers van Renault door onder andere de autotoeleveringsbedrijven. Opschrift: Renault: Geen dop maar onze job!! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"