af008641: Ecole du Tiers Monde - LAI; GPB; De Vos, Pol (1996)
"Affiche uitgegeven in 1996 door LAI en GPB met als trefwoord internationale solidariteit: Filippijnen.Foto: Filippijnse vrouw met kind.Tekst: Ligue Anti-Impérialiste Groupe Philippines Belgique (GPB). Ecole du Tiers Monde Journée d'Etude GPB. Impérialisme, l'exploitation mondial du travail. Samedi 8 juin 1996. Centre De Kriekelaar Rue Gallait 76-86, 1210 Bruxelles. 10h - 18h. Entrée: 100 fr (Textes inclus). Pour plus d'informations: tél.: 02-513.53.86. E.r. P. De Vos, Rue de la Caserne 68, 1000 Bruxelles. Zie ook: af008640 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"